Gönderim Tarihi: - 14/08/2010 : 3:37:25 PM
sevgili barış sen gövdeyle kanadın dayanılmaz o cazibesini bi görsen harbiden ucusundada gülmekten yerlere yatarsın.yani olurda bu kadar olur.ben balsadan kanat calışırken biraz fazlaca büyük yapmış idim.öylesine çalışıyordum sonradan yahu dedim bunu planöre uyarlayayım.bir gövde inşası yapayım derken aklıma neden bu kanadı bu gövdeye montajlamıyorum ki sorusu takıldı.şimdi işin ilgiç yanıdaa elimdeki kaynak cok olunca keşfedilecek bir durumun olmadıgına karar verdim WD4 e ait olan arka kuyruk takımınıda bunda kullandım.iniş tekerleklerinide kullandım.valla bi acaip bişi oldu .resimlerine bakınca anlıyacaksanız.balsa kanadnda aleryonları yok 3 kanallı bir durumla karşılasıyoruz eee kanat 1.50 olunca ucusta gaz vermeme gerek kalmıyor hoplaya zıplaya ucuyor....
engineer38 yazdı:
ELinde c 160 hercules veya c 130 planı olan varmı acaba? Paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler..
C160 TRANSALL ve C130 HERCULES planlarım yok ben c160 TRANSALL'ı internetten buldugum resimlerden fayadalanarak şekillendirdim ve vikipedia da da teknik degerlerini. (kanat boyu, govde boyu vs.) alarak kendim ölçeklendirdim. Bahsettiğin modellerin planlarını bulmak bıraz zor .