Arkadaşıma (uçak mühendisliğinde okuyor ama daha yeni, hazırlığı yeni bitirdi) doğum günü hediyesi olarak model uçak almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla parçaları istediğimiz gibi alıp uçağı kendimiz yapabiliyormuşuz ya da yapılmış bir uçak alabiliyormuşuz. Sorularıma gelince,
*Yapılmış uçak modifiye edilebilir mi?
*Ortalama üstü bir uçak ne kadara alınabilir?
*Sizce iyi bir hediye mi yoksa çok mu abartı?
*Güvenebileceğim sağlam firmalar neler?
*Kurs gerektirecek, haksız mıyım?
* Yapılmış bir uçak sonuçta denenmiş olan ve uçuşu ıspatlanmış bir uçak olacaktır. Hazır yapılmış bir uçağı yapacağınız değişikliklere bağlı olarak modifiye etme şansınız var.
* Bu konuda ürün yelpazesi bir hayli geniş. Bu konuda öncelikle patlar motorlu mu yoksa elektrik motorlu mu bir uçak tercihiniz olurdu buna karar vermek lazım.
* Hediye olarak düşünüldüğünde iyi bir hediye olur ancak kalıcılık konusunda aynı şeyleri söylemek zor.
* Firma olarak THK tercih edilebilir. Yada sitemizde bulunan linkler bölümünde yer alan satış mağzalarını da gezerek uçak konusunda bir tercih yapabilirsiniz.
Gönderim Tarihi: - 29/07/2010 : 10:21:34 AM
bence ona alacağınız en ıyı hediye küçük bir (saglam ama acemilerin uçurabileceği beni kendimin kullandığı bir helikopter.ben bunu herkese şiddetle tavisye ediyorum.evede oturduğu yerde 1 günde öğrenebilir.isterseniz satan kişinin telefonunu verebilirim.başarılar