Ankara Model Uçak Kulübü
 Tüm Forum
 Uçuş Günlüğü
 25.07.2010 Freepist uçuşları
 Sayfayı Yazdır  
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
iyucel
Yönetici

Gönderim: 75
Cevap: 90
Altın: 1645
Gönderim Tarihi: -  30/07/2010  :  12:22:22 PM

Bu pazar Eskişehir'deydim kızıma hazırladığım Elektrikli Soarection ile köyümün havadan filmlerini çektim. Kamera olarak hobbycityden aldığım 25 USD lik kamerayı kullandım.

Soarection 1 mt. civarı kanadı olan bir uçak. Yaptığınız kontrol hareketleri ve rüzgar gibi etkiler uçağı sarsıyor. bu yüzden kamera çekimleri çok hareketli oldu .Köyümün filmlerini edit ettiğimde burada yayınlayacağım .

Öğleden sonra Ankara'ya hareket ettim saat 17:30 gibi Ankara'da olunca direk çevre yolundan freepiste geçtim.Oldukça kırımlı bir günmüş ben gittiğimde 6 civarı uçak kırılmıştı.

Elimde hazır teşkilat varken freepistide havadan görüntüledim. Barış onları video galerisine ekledi.

Kamerayı biraz eğik takmışız. Bence planörler çekim için daha stabil ortam sağlıyor 

İyi Seyirler

İsmail Yücel

İmzaİsmail Yücel 72.970 MHZ 59.Band
BARIS
Yönetici

Gönderim: 478
Cevap: 477
Altın: 5480
Gönderim Tarihi: - 30/07/2010 :  2:20:40 PM

Video biraz eğik de olsa görüntüsü aslında güzeldi. Vimeo sitesinde, free kullanıcıların yükledikleri videoların kalitesi vimeo tarafından bilerek düşürülüyor. Bu nedenle görüntülerde biraz kalite düşüklüğü yaşanıyor.

Site üyelerimiz, video galerimizde bulunan video gönder bölümünü kullanarak, yada linkleri mail yada özel mesajlarla bize ileterek, kendi videolarının sitemizde gösterimini sağlayabilirler.

Kırımsız uçuşlar dileğiyle.

İmzaBarış OKAT 2.4ghzSayfa Başına Dön
Geçiş Yap:

Yüklenme Süresi 0,266sn